друкувати


"Табула Раса" виступила у Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-06 01:00:32

Чиста сторінка. Латиною — «Табула Раса». Гурт із такою символічною назвою починав все з нуля вже двічі. Спочатку — у 89-му, коли лише з'явився на світ. Вдруге — після 5-тирічної творчої паузи, у 2003-му.

До речі, у раптову та тривалу відпустку після шаленої популярності наприкінці 90-х вокаліст гурту Олег Лапоногов пішов так би мовити по-англійськи, не прощаючись. Провів цей час несподівано для багатьох у монастирі на Сумщині. А повернувся лише тоді, коли знову відчув себе у змозі дарувати людям позитив.

На Прикарпаття Табула Раса приїхала після концертів у Хмельницькому й Тернополі. За доброю традицією, у Івано-Франківську музиканти цього колективу зазвичай з являються навесні. Менше року тому вони потішили місцеву публіку клубним виступом. Цьогорічну програму звісно оновили, та її принцип залишився незмінним. Спочатку лунають нові пісні, а далі — старі хіти. Останні Табулу Расу просять виконувати на біс декілька разів поспіль.

У найближчих перспективах гурту — одразу два концерти в Одесі. А також новий альбом «Табули Раси». Називатиметься він «Малюнки на поверсі».

Джерело: Радіо «Західний полюс»