друкувати


Хочеш на Буковель? Поїхали!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-03 09:40:54

Безкоштовні, щоденні поїздки до туристичного комплексу «Буковель» організовує Молодіжний благодійний фонд «Заради добра» для активістів молодіжних рухів з ініціативи та допомоги депутата обласної ради Богдана Гдичинського.

«Така ідея виникла не випадково. Сьогодні молодь проводить свій час в пасивному відпочинку, подекуди просто елементарно не маючи можливості для організації дізвілля. Катання на лижах чи сноуборді – це не лише весело, а ще й корисно. Якщо ще врахувати свіже гірське повітря і красу Карпатських гір, то відпочинок буде і приємний і корисний одночасно», – стверджує організатор поїздок голова Молодіжного благодійного фонду Андрій Волощук.

Переконав керівництво курорту допомогти коломийцям насолодитися прекрасними краєвидами Буковеля та вдоста накататися депутат Івано-Франківської обласної ради Богдан Гдичинський.

В програму включено безкоштовно проїзд Коломия - ТК «Буковель» - Коломия, прокат лиж, сноубордів, шоломів, денні абонементи для катання, можливість навчання з інструктором.

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА