друкувати


Слідом за "Адреналіном" Івано-Франківськ затопить "Франківська хвиля"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-29 10:00:09

Успіх молодіжного фестивалю «Адреналін», який відбувався в Івано-Франківську восени минулого року, надихнув його організаторів на реалізацію нового фестивального проекту.

Йдеться про молодіжний фестиваль «Франківська хвиля», який стартує в обласному центрі Прикарпаття з 1 березня. Як і у випадку з «Адреналіном» організаторами нового проекту стали Івано-Франківські обласна та міська організації Молодіжної ради «Наша Україна», Молодіжні громадські організації «Школа лідерів» та «Максимум», лідери яких: відповідно Олег Касіянчук, Лілія Пилипонюк, Володимир Олінійник та Олександр Полійчук презентували свою ідею під час вчорашньої прес-конференції в Івано-Франківську.

«Девізом проекту, - розповідає пан Касіянчук, - є: «Кожен з нас відповідальний за своє покоління». Тут трохи менше спортивних заходів, але вони є. Наша мета - пропаганда здорового способу життя і популяризація розвиваючих ігор».

З прикладом «Адреналіну», «Франківська хвиля» буде являти собою не разовий захід, а серію різнопланових ігрових і розважальних заходів для молоді, які проводитимуться щотижнево впродовж шести тижнів. Саме така форма залучення молоді до активного здорового способу життя є, на думку лідера МГО «Школа лідерів», депутата обласної ради Володимира Олійника, найбільш ефективною в сучасних умовах. Серед запланованих заходів: фотозустріч «Вишиванка» - така собі безкоштовна фотосесія у вишитих сорочках для усіх бажаючих молодих людей, турніри з настільного тенісу та міні-футболу, змагання з гри «Мафія», літературний конкурс для молоді та інтернет-проект «Майбутнє за нами», в рамках якого кожен молодий креативний івано-франківець зможе знайти за допомогою інтернету достойну команду ентузіастів для втілення своїх творчих ідей у життя.

Автор: Сергій БІЛИЙ