друкувати


На колегії Держфінінспекції в Івано-Франківській області підведено підсумки роботи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-29 09:00:10

На засіданні колегії Держфінінспекції в Івано-Франківській області підведено підсумки контрольно-ревізійної роботи за 2011 рік та визначено пріоритетні завдання Держфінінспекції в області на 2012 рік.

Так, впродовж 2011 року на 346 підприємствах, установах та організаціях виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 69,8 млн грн.

Начальник Держфінінспекції в області Геннадій Буковський відзначив, що в цілому контрольно-ревізійним управлінням в Івано-Франківській області за 2011 рік забезпечено належний рівень виконання поставлених Держфінінспекцією України завдань.

За результатами проведених контрольних заходів забезпечено усунення та відшкодування порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на загальну суму 37,6 млн грн.

За порушення бюджетного законодавства застосовано фінансові санкції у 140 випадках, зокрема: у 32 випадках призупинено бюджетні асигнування, у 78 зупинено операції з бюджетними коштами, 30 розпорядниками зменшено бюджетні призначення/асигнування на загальну суму 537,18 тис. грн.

В 2011 році за результатами розгляду переданих КРУ матеріалів правоохоронними органами порушено 33 кримінальні справи та 22 кримінальних справи порушено за результатами участі працівників КРУ в області у якості залучених спеціалістів в перевірках, що проводилися правоохоронними органами.

За допущені порушення та недоліки 728 осіб притягнуто до адміністративної, 252 особи до дисциплінарної та матеріальної відповідальності, 5 осіб звільнено з займаних посад.

На завершення Геннадій Буковський зупинився на окремих проблемних питаннях в роботі, які потребують покращення, а також звернув увагу працівників на необхідності чіткого дотримання законодавства про боротьбу з корупцією.

Джерело: Прес-служба Держфінінспекції в Івано-Франківській області