друкувати


Івано-франківські гімнасти отримали нове обкладання

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-27 02:00:02

Крок до олімпійського п’єдесталу — івано-франківські гімнасти отримали нове обладнання. Такий подарунок, кажуть у дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву, був більш ніж доречним.

Аби бути конкурентноздатним на сучасній гімнастичній арені світу, інвентар треба повністю змінювати кожні 4 роки. Однак вихованці цього закладу до нині займалися на спортивному килимі, який уже розміняв другий десяток. Така ж ситуація і з іншими снарядами. Натомість всюди у світі спортивні прилади сучасні та однакові.

Сучасним олімпійським обладнанням дитячо-юнацьку школу поповнила Державна служба сім'ї, молоді і спорту. Повні комплекти чоловічих та жіночих снарядів обійшлися у суму 526 тисяч гривень. Про таку розкіш, визнають у профільному управлінні ОДА, усі спортивні навчальні заклади Прикарпаття можуть лише мріяти. Якщо потенціал у юних спортсменів є, то тренувальні снаряди здебільшого давно вичерпали свій резерв.

Нагоду випробувати нові снаряди нині отримали не лише юні івано-франківські спортсмени, але й усі учасники четвертих спортивних ігор області. Загалом у дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву навчається 630 учнів.

Джерело: Радіо «Західний полюс»