друкувати


"Подвійний диплом" можуть отримати випускники ІФНТУНГ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-27 01:00:27

Івано-Франківський національний університет Нафти і Газу реалізовує унікальний на Прикарпатті проект співпраці із польськими навчальними закладами. Освітня програма називається «подвійний диплом». Це реальний шанс для місцевих студентів отримати документ магістра не лише українського, але й польського та євро-зразка.

Навчальну програму розробили спільно із Краківською гірничо-металургійною Академією. Аби згодом прикарпатські фахівці отримали рівні шанси здобути роботу у будь-якій країні.

Цього разу щасливу путівку до Польщі отримали 60 кращих студентів з 4 факультетів університету. Майбутні магістри зізнаються — головні умови, аби вибороти місце у Краківській академії, не надто складні. Це лише відмінні оцінки та бажання вчитися. Тому втратити такий шанс просто не могли.

За парти Краківської гірничо-металургійної Академії івано-франківські студенти сядуть уже в понеділок. Омріяний диплом здобуватимуть ще 3 місяці. Після чого спільне засідання екзаменаційної комісії і визначить їх майбутнє.

Джерело: Радіо «Західний полюс»