друкувати


27 лютого відбудеться зустріч представників готельно-туристичної галузі Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-24 01:00:54

За ініціативи голови Івано-Франківської облдержадміністрації Михайла Вишиванюка та міського голови м. Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса за участю Асоціації готелів та туристичних підприємств Карпатського регіону 27 лютого 2012 року о 14-00 год. (зал засідань ОДА 4-й поверх, вул.Грушевського,21 м.Івано-Франківськ) відбудеться зустріч представників готельно-туристичного бізнесу, транспортних компаній та музейних закладів області.

Метою зустрічі є координація дій представників готельно-туристичної галузі Прикарпаття для подальшого розвитку туристичного потенціалу регіону, зокрема:

- пошук нових шляхів наповнення закладів розміщення;

- покращення якості надання туристичних та сервісних послуг;

- залучення нових туристичних потоків з інших регіонів України та світу;

- розробка єдиної стратегії розвитку та презентації туристичного потенціалу для популяризації відпочинку на Прикарпатті;

- можливості використання проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012;

- забезпечення готельно-туристичної галузі кваліфікованими кадрами.

Запрошуються до участі у заході представники готелів, транспортних компаній, музеїв та приймаються пропозиції щодо питань, як необхідно розглянути.

Необхідно попередньо зареєструватися в термін до 21 лютого 2012 року e-mail: tour@nadia.if.ua, blynata@mail.ru,факс (0342) 72 70 42, 050 434 09 58 зокрема, повідомити прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон.

Джерело: Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА