друкувати


Івано-Франківськ пливе

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-23 10:00:15

Відлига викрила у всій зловісній «красі» результати бездіяльності міської влади Івано-Франківська в період морозів та снігопадів.

Здавалося б: коли протягом тижня надворі стоїть «плюсова» температура, розчищена грейдерами та іншими снігоприбиральними машинами та розкатана автівками проїжджа частина івано-франківських вулиць мала б бути сухою і чистою. Та куди там! Величезні калюжі, воду яких уперто відмовляється приймати замерзла та заліплена снігом дощоприймальна каналізація, захопили чимало вулиць обласного центру, як-от Новгородську, Тичини, Довгу, Берегову, Пулюя та чимало інших, нагадуючи івано-франківцям про часи літніх повеней 2010 та 2008 років. Втім, є одна відмінність: під час літніх повеней з-під калюж не проступали слизькі горби товстих нальодів, через які мешканці обласного центру падають у калюжі та ламають собі кінцівки та густа пісково-брудо-снігова каша, яку змушені місити своїми колесами автівки мешканців та гостей міста.

Показовою в цьому аспекті є вулиця Карпатська, яку, здається, цієї зими не прибирали взагалі, а відтак з настанням потепління вона ризикує перетворитись на один великий басейн.

Автор: Сергій БІЛИЙ