друкувати


Валерій Кришень - незвичайний мандрівник, котрий здійснив навколосвітню подорож на мотоциклі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-22 02:15:08

«Мрії здійснюються» — так називатиметься майбутня молодіжна громадська організація, засновником якої стане Валерій Кришень. Цей чоловік вже увійшов в історію як незвичайний мандрівник, котрий здійснив навколосвітню подорож на мотоциклі. І привіз з цієї мандрівки безліч фото.

Їх невелика частина потрапила до цієї експозиції. У ній 63 світлини. Три з них — ілюструють пригоди самого Валерія. Інші шість десятків — портрети мешканців понад 20-ти країн, які мандрівник-одинак об'їхав за 10 місяців.

На те, аби подолати 63 тисячі кілометрів, Валерій Кришень витратив 32 тисячі доларів. Кошти на реалізацію дитячої мрії, яку плекав з 3-го класу, виділила Федерація мотоциклетного спорту України. Тепер і сам Валерій готовий допомагати юним мрійникам.

Фотовиставка — лише частина величезного проекту, який став наслідком навколосвітньої подорожі. З неї привіз також чимало відеоматеріалу, вражень, яких вистачить на повноцінну книгу, і бажання поділитися ними наживо — перш за все із молоддю. Зустрічається зі школярами і студентами Валерій у кожному місті, яке відвідує.

Після зустрічей у навчальних закладах краю — щоденне спілкування із відвідувачами виставкової зали. Івано-Франківськ — вже 12-те місто країни, до якого завітав зі своєю виставкою світлин під назвою «Обличчя світу» мандрівник Валерій Кришень. Триватиме вона лише тиждень.

Джерело: Радіо «Західний полюс»