друкувати


В Івано-Франківську відкривається "Школа молодого арбітра"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-22 10:00:10

Завтра, 22 лютого, в Івано-Франківську, в Коледжі фізвиховання відбудеться презентація одного досить цікавого проекту, що не є новинкою для України, але який до цього часу не функціонував в нашій області. Обласна федерація футболу (Комітет арбітрів ІФФФ) створює на базі КФВ "Школу молодого арбітра". Презентацію заплановано розпочати о 16:00.

Як повідомляє офіційний сайт ІФФФ, у відповідності до постанови Комітету арбітрів ІФФФ у м. Івано-Франківську на базі коледжу фізичного виховання і спорту буде створено "Школу молодого арбітра", Учні коледжу, зацікавлені у тому, щоб в майбутньому стати футбольними арбітрами високого європейського класу, проходитимуть навчання. Заняття будуть проводити відомі в минулому арбітри Івано-Франківської області. Навчання у даній школі є абсолютно безкоштовним для всіх бажаючих.

Варто відзначити, що подібний проект не є новинкою для України. Наприклад, подібна школа була створена на Закарпатті ще декілька років назад відомим українським арбітром Валерієм Онуфером. Щоправда, цього року її вдалося відродити після деякого занепаду. Школи молодих арбітрів успішно функціонують в сусідніх з нами Росії та Білорусі.

Джерело: sport.if.ua