друкувати


Івано-Франківська пластова станиця провела зимовий бал-маскарад

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-14 02:00:16

Не лише Венеція у полоні масок та карнавальних пристрастей. Івано-Франківськ теж заполонили люди у небуденних костюмах. Адже дрес-код цього традиційного зимового балу, який проводить Івано-Франківська пластова станиця, — маскарадне вбрання чи принаймні маски на обличчі.

Зважаючи на відсутність суворих формальностей, для чоловіків передбачили навіть вхід без краваток. Квиток на дійство вартував лише 15 гривень, для пари знижка — подвійний вхід коштує 25.

Зимовий бал-маскарад — лише один з трьох, які щороку проводять місцеві пластуни. Є ще осінній — з класичним дрес-кодом, та весняний, який зазвичай проводять у етновбранні. Завадити проведенню вже традиційного зимового дійства не змогли навіть надміру низькі температури.

А от загальноміський „Галицький бал" через морози перенесли до весни — на 23 квітня. Усі запрошення залишаються дійсними.

Не лише Венеція у полоні масок та карнавальних пристрастей. Івано-Франківськ теж заполонили люди у небуденних костюмах. Адже дрес-код цього традиційного зимового балу, який проводить Івано-Франківська пластова станиця, — маскарадне вбрання чи принаймні маски на обличчі. Зважаючи на відсутність суворих формальностей, для чоловіків передбачили навіть вхід без краваток. Квиток на дійство вартував лише 15 гривень, для пари знижка — подвійний вхід коштує 25. Зимовий бал-маскарад — лише один з трьох, які щороку проводять місцеві пластуни. Є ще осінній — з класичним дрес-кодом, та весняний, який зазвичай проводять у етновбранні. Завадити проведенню вже традиційного зимового дійства не змогли навіть надміру низькі температури. А от загальноміський „Галицький бал" через морози перенесли до весни — на 23 квітня. Усі запрошення залишаються дійсними.

Джерело: Радіо «Західний полюс»