друкувати


На Прикарпатті тепліє, але не дуже

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-14 11:00:34

Суттєве потепління, яке очікується найближчим часом на Прикарпатті ще не означає кінця холодів, - вражаю представники оперативного штабу з надзвичайних ситуацій, пов’язаних із суттєвим зниженням температур.

Як повідомив начальник управління МНС України в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький, в найближчі дні очікується суттєве підняття температури повітря в області, проте морози ще деякий час триватимуть.

Так, за словами пана Чернецького, 15 лютого очікується температура на рівні –15 –20 градусів за Цельсієм вночі та –4 –9 градуси вдень; 16 лютого температура підніметься до позначки –6 –11 градусів вночі та –3 –8 градусів вдень, а 17 лютого надворі навіть дещо похолодає, тож стовпчики термометрів показуватимуть –11 –16 градусів вночі і –4 –9 градусів вдень.

Дана обставина змусила керівництво області продовжити роботу оперативного штабу до окремого розпорядження голови ОДА (раніше планувалось, що штаб працюватиме до 13 лютого) та звернутись до керівників служб життєзабезпечення області з проханням не розслаблятись і надалі підтримувати готовність оперативно реагувати на пов’язані з холодами різного роду надзвичайні ситуації.

Автор: Сергій БІЛИЙ