друкувати


ХК "Коломийські ВОВКИ" розпочали полювання

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-14 09:15:35

Хокейні матчі в Коломиї вже стали доброю традицією. Минулими вихідними на ковзанці біля ФСК «Локомотив» зустрілися в льодовому протистоянні дві команди - «Бурштин» і «Коломийські ВОВКИ».

Цього разу матчева зустріч відбулася в рамках чемпіонату Івано-Франківської області хокею з шайбою. Боротьба за перемогу виявилася запеклою. Протягом матчу «вовки» з першої двадцятихвилинки показали хорошу командну гру, і під час наступних двох періодів гравці впевнено закидали шайбу у ворота «кам‘яного» суперника. Вболівальників коломийського клубу особливо потішив недільний матч, адже він завершився з рахунком 7:2 на користь «вовків» .

«Надіємося, що ХК «Коломийські ВОВКИ» й надалі перемагатимуть, адже команда справді сильна. А ми з друзями з радістю за будь-якого морозу приходитимемо і вболіватимемо за наших», - поділився думкою запеклий вболівальник.

А й справді, льодовий майданчик завдяки таким матчам тепер є найпопулярнішим місцем відпочинку у місті, сюди приходять діти і дорослі.

«Ми як і планували після товариських зустрічей взятися за серйозні матчі. Насамперед ми все це робимо, аби популяризувати здоровий спосіб життя, як і взимку, так і влітку правильно проводити свій вільний від навчання чи роботи час. Наша молодь – це наше майбутнє, а воно має бути здоровим і розумним. Щодо матчу з ХК «Бурштин», то ми справді готувалися серйозно. Минулими вихідними запросили бурштинів на товариську гру, побачили їх техніку і специфіку, зробили певні висновки. Звісно, зібраність команди, впевнені кидки, чіткі паси забезпечили нам перемогу, що мене і вболівальників тішить», - зазначив заслужений тренер України з боксу, депутат Івано-Франківської обласної ради, гравець ХК «Коломийські ВОВКИ» Іван Данилишин.

Вже тепер є досить багато дітей, які мають велике бажання займатися хокеєм, звісно в подальшому вони мають великі перспективи грати за нашу команду і представляти Коломию на високому рівні.

Капітан команди «вовків», депутат Коломийської міської ради Павло Федорович каже, що надалі будуть ще цікавіші матчі, основне, щоб мороз тримав кригу в належному стані, адже, на жаль, у нас немає закритої льодової арени, проте сподіваємося, що скоро буде.

ХК «Коломийські ВОВКИ» висловлює щиру вдячність вболівальникам, що незважаючи на лютий мороз прийшли підтримати нашу команду, та людям, які допомагають розвивати хокей у Коломиї, зокрема Богданові Олексюку, Іванові Тимофіїву, Анатолієві Сердюку і ПП Григорчук «Раківчицьким ковбасам».

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА