друкувати


Коломийські боксери повернулися з Донецька майстрами спорту

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-10 04:00:54

У кар’єрі двох прикарпатських спортсменів днями сталася пам’ятна подія. Коломийські боксери Тарас Криштофович та Ярослав Палійчук виконали нормативи майстрів спорту України.

Це сталося на міжнародному молодіжному турнірі у Донецьку, присвяченому пам’яті воїна-афганця Валерія Аксьонова.

Спершу кілька слів про сам турнір. Солдат Валерій Аксьонов став одним з героїв афганської війни, у бою ціною власного життя він врятував свого командира, за це його посмертно нагородили зіркою героя Радянського Союзу. Цього року турнір зібрав близько 150 учасників. Крім численного представництва з різних областей України, спробувати себе на донецьких рингах приїхали спортсмени з Росії, Грузії та Молдови. Статус турніру і така кількість учасників дозволяла виконати спортивні нормативи для підвищення у класі.

Тарас Криштофович виступав у вазі до 60 кг та здобув перемоги у всіх своїх чотирьох боях. Натиску нашого боксера не витримали суперники з Харкова, Вінниці, Донецька та представник Львівської області. Тарас тренується під керівництвом тренера Михайла Ніньовського та представляє ФСТ МОН.

Ярослав Палійчук боровся за медалі у вазі до 64 кг і теж переміг у всіх своїх чотирьох боях. Новоспечений майстер спорту тренується під керівництвом заслуженого тренера України Ярослава Данилишина і представляє ФСТ «Україна».

Джерело: sport.if.ua