друкувати


На Прикарпатті друга хвиля морозів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-09 05:00:59

На Прикарпатті друга порція невимовних холодів. Тож на черговому засіданні обласного оперативного штабу з надзвичайних ситуацій знову обговорювали ситуацію в області. Попри те, що на Івано-франківщині працює 53 пункти обігріву, які вже надали допомогу більше 1800 людей, мешканці таки потерпають від обмороження.

Незвичних мінус 30 не витримують і мережі. У Калуші вода подається наразі по графіку. В Івано-Франківську через порив труби діаметром 600 міліметрів по вулиці Довженка 5 будинків перебували без водопостачання, центр міста на пониженому тиску. Потерпають від морозів і стояки — найбільш резонансний випадок цих днів — аварія в новобудові на вул.Хіміків.

І — знову про навчання. Ходити чи не ходити дітям на уроки? Це рішення в першу чергу за батьками. На обласному рівні наразі вирішили усі школи знову закрити. Окрім Коломиї, Калуша та Івано-Франківська.

Поки що таке рішення діятиме до понеділка. На вихідних, запевнив Василь Плав'юк буде чергове засідання обласного оперативного штабу з надзвичайних ситуацій. Там зважаючи на мінливості погоди стане відомо чи відновлять навчання чи продовжать холодові канікули.

Джерело: Радіо «Західний полюс»