друкувати


У першій кубковій грі чвертьфіналу "Говерла" програла "Одесі"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-07 01:00:34

У першому матчі стадії чвертьфіналу Кубка Суперліги «Говерла» не встояла перед натиском БК «Одеси», поступившись на виїзді з рахунком 69:80. Чи зможуть «ведмеді» відіграти 11 очок і вийти до «Фіналу чотирьох», стане відомо цієї середи після повторного матчу в Івано-Франківську.

А минулої суботи в Одесі на паркеті й справді було досить гаряче. Стартовий ривок 7:0 дозволив гостям захопити ініціативу і виграти першу чверть із восьмиочковою перевагою. Однак протягом наступних десяти хвилин, «ведмедів» наче підмінили. Господарі здійснили вражаючий камбек, не лише відігравши відставання, а й повівши 10 очок.

Друга чверть була за «акулами» — 26:8 і фактично це стало визначальним. Хоча й друга половина матчу минула за рівної боротьби, однак здобутого до великої перерви очкового запасу «Одесі» вистачило, щоб відсвяткувати перемогу.

За півтора хвилини до фінальної сирени підопічні Євгена Мурзіна зуміли скоротити відставання до п'яти пунктів, але кінцівка була за господарями, які здобули комфортну перевагу в 11 очок перед матчем-відповіддю.

Згідно з регламентом до «Фіналу чотирьох» Кубку Суперліги вийде саме та команда, яка здобуде загальну перемогу за сумою двох чвертьфінальних матчів. Відтак все вирішиться в Івано-Франківську. Повторний матч відбудеться в у середу, 8 лютого. Початок о 18:00.

Джерело: Радіо «Західний полюс»