друкувати


Недільний вечір для прикордонників виявився неспокійний

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-06 03:46:40

На Буковині, прикордонниками Чернівецького загону виявили схованку з цигарками, які контрабандисти намагалися переправити через українсько-румунському.

5 лютого цього року, близько 19-ї години на відділ прикордонної служби «Фальків» надійшла інформація від місцевого жителя про можливе переправлення тютюнових виробів з України в Румунську Республіку. Отримавши інформацію, за лічені хвилини на державний кордон виїхала адміністративно-оперативна група, яка почала прикриття даного сегменту рубежу та пошук слідів контрабандистів, не довго правоохоронцям довелося шукати сліди, за кілька хвилин прикордонниками було помічено нечітку доріжку слідів від кількох невідомих осіб в бік України.

Продовжуючи пошук, на відстані 10 метрів від загороджувального паркану та 1500 метрів від державного кордону, охоронцями кордону, серед гірської гущі виявлено замасковану схованку в якій знаходилося 17 ящиків цигарок молдавського виробництва марки “Дойна” та 1 ящик цигарок марки “Джин -лінг”. Після оформлення відповідних документів, цигарки будуть передані встановленим порядком представникам ДПА Сторожинецького району Чернівецької області для подальшої оцінки.

Автор: Сергій БРОВКО, начальник прес-служби Чернівецького прикордонного загону