друкувати


ХК "Калуш" виходить у лідери ЗУАХЛ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-06 11:00:13

Після зіграних матчів чергового туру Західноукраїнської аматорської хокейної ліги у лідери знову вийшов ХК «Калуш», який доволі легко у гостях луцький «Любарт» з «сухим» рахунком 7:0.

Щоправда минулого вікенду був вільним від гри яворівський «Явір», тож калушани зрівнялися за очками з основним конкурентом у боротьбі за чемпіонство, який до того ж, провів на одну гру менше.

Цього вікенду відбудуться одразу 5 поєдинків першості. У суботу, 4 лютого, «Калуш» прийматиме рівненський «Фаворит», який наразі йде четвертим. Наступного дня «Явір» зустрінеться з «Любартом», в активі якого лише одна перемога після 12 турів.

А вже за тиждень, 11 лютого, калушани проведуть заключний домашній матч чемпіонату і ця гра буде центральним протистоянням другого кола, адже команда з міста хіміків зійдеться з своїм головним конкурентом — «Явором».

Зустріч лідерів у першому колі принесла мінімальну перемогу представнику Львівщини — 2:1. І це наразі єдина втрата калушан у турнірі, які, без сумніву, намагатимуться взяти реванш.

Джерело: Радіо «Західний полюс»