друкувати


9 лютого - останній термін подання до органів ДПС податкової звітності за IV квартал та 2011 рік

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-02-03 10:00:29

Коломийська ОДПІ нагадує платникам податків, що граничний термін подання податкової звітності за квартал – протягом 40 календарних днів після закінчення кварталу та в цьому році припадає на 9 лютого.

До основної податкової звітності, яку необхідно подати 9 лютого 2012р. відноситься:

- податкова декларація з податку на прибуток підприємств за II-IV квартали 2011 р.;

- податкова декларація з екологічного податку за IV квартал 2011 р. ;

- податковий розрахунок плати за користування надрами за IV квартал 2011 р. ;

- податкова декларація збору за спеціальне використання водних ресурсів за 2011 р.;

- податковий звіт про використання коштів неприбуткових організацій і установ (громадських, релігійних, освітніх та інших установ та організацій) за II-IV квартали 2011 р.;

- річна податкова декларація фізичних осіб – підприємців на загальній системі оподаткування ;

- податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку за IV квартал 2011р. (форма №1ДФ);

- звіт про суми податкових пільг за 2011 рік.

У відповідності до п.46.2 ст.46 розділу ІІ Податкового кодексу України платники податку на прибуток разом з відповідною податковою декларацією (за II-IV квартали 2011р.) подають також фінансову звітність за 2011 рік.

Крім того, платники плати за землю юридичні та СПД – фізичні особи подають відповідному органу ДПС за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію з плати за землю (земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності) не пізніше 20 лютого поточного року.

Платники фіксованого сільськогосподарського податку подають податкову декларацію з фіксованого сільськогосподарського податку на 2012 рік не пізніше 20 лютого.

Вчасне подання звітності застереже платників податків від застосування штрафних санкцій, а посадових осіб - від притягнення до адміністративної відповідальності.

Джерело: Відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Коломийської ОДПІ