друкувати


1 лютого у Коломиї хокей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-31 05:33:56

Завтра, 1 лютого, на льодовому майданчику біля ФСК "Локомотив" в місті Коломия відбудеться хокейний матч між коломийською командою "Вовки" та чемпіонами області - командою із Заболотова "Яструби".

Варто відзначити, що декілька днів тому суперники вже грали між собою в Заболотові. Тоді "Яструби" виявилися сильнішими за свого суперника, перемігши з рахунком 3:0. Гра розпочнеться о 15:00.

Обидві команди надіються успішно виступити на обласному чемпіонаті. З цієї точки зору завтрашній поєдинок має особливий підтекст - вивчити слабкі та сильні сторони прямого суперника в боротьбі за почесне звання.

По завершенню поєдинку в Заболотові декілька днів тому гравець "Вовків" Іван Данилишин (заслужений тренер України, депутат Івано-Франківської обласної ради) сказав: "Сезон розпочали. Відтак готуємося до напруженої боротьби за призові місця обласного чемпіонату і чекаємо морозів, щоб каток біля фізкультурно-спортивного комплексу "Локомотив" нарешті зміг прийняти перших любителів катання на ковзанах та хокею".

Як бачимо, зимові морози вже прийшли, створивши сприятливі умови для створення хокейної площадки.

Джерело: sport.if.ua