друкувати


Вийшла друком збірка творів поетес Коломийщини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-26 04:00:29

25 січня 2012 року у музеї історії міста Коломия відбулась презентація збірника «Почуй мене». Відкрив творчий вечір директор музею Михайло Арсак.

Кожна з поетес презентувала свої твори та отримала збірники поезій. До збірника увійшли, як уже відомі на теренах Коломийщини поетеси, так і молоді таланти. Твори упорядковані поетом, лауреатом багатьох літературних премій Василем Рябим.

Також збірка містить твори Наталії Городчук, яка працює в Коломийській районній державній адміністрації на посаді головного спеціаліста сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації. Наталія пише зі шкільних років. Друкувалась в газеті «Коломийський вісник», альманасі «Діл», альманасі «Чорнильна хвиля» (2010, Київська обл..), збірнику «Творчий дім: Воскресінецька гора» (2011). Прийнята до молодіжної літстудії імені Т. Мельничука. Підготувала до друку рукопис першої збірки.

У залі зібралось багато молоді, яка небайдужа до культурного розвитку краю, а також уже знані діячі культури Коломийщини.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА