друкувати


За продаж тютюну та алкоголю дітям торік притягнули до відповідальності 27 осіб

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-25 03:00:53

27 фактів реалізації неповнолітнім тютюнових та алкогольних виробів виявили торік перевірки, проведені в торгівельних закладах Івано-Франківська створеною розпорядженням міського голови обласного центру №144 від 25.03.2009 року спільною комісією у складі працівників служби у справах дітей, управління освіти і науки, відділу кримінальної міліції у справах дітей.

Про це розповів вчора, під час оперативної наради у мера Івано-Франківська начальник управління торгівлі міськвиконкому Іван Ляхович.

З його слів, за результатами перевірок було складено 24 протоколи про адміністративні правопорушення, за якими винуватцям було нараховано штрафів загалом на 14,1 тисячу гривень. Крім того, 14 торгівельних закладів було позбавлено ліцензій на право здійснення торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, а загальна сума нарахованих магазинам-порушникам штрафних санкцій склала 149,6 тисяч гривень.

Як стверджує заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ майор міліції Ігор Наливайко, вже цього року його підлеглими було складено 8 адмінпротоколів за продаж дітям алкоголю і сигарет.

Автор: Сергій БІЛИЙ