друкувати


Івано-Франківська область отримає ще 43 автомобілі для пільгових категорій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-23 10:00:40

20 січня заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Роман Іваницький вручив ключі і документи від 11 автомобілів прикарпатцям пільгових категорій.

Урочистості з вручення авто від держави відбулися перед обласним академічним муздрамтеатром ім.Івана Франка і передували святковій академії до Дня Соборності та Свободи України.

Зокрема, власниками 6 новеньких автомобілів стали краяни, які свого часу отримали травми на виробництві. Ключі від 4 легковиків Роман Іваницький передав інвалідам війни першої групи, відповідно до черги Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації. Серед нинішніх власників державних автомобілів - сім'я івано-франківців Андрухівих (на пільгових умовах), в якій проживає двоє інвалідів.

«Протягом січня-лютого і половини березня Івано-Франківська область отримає, відповідно до цільової державної програми, 47 автомобілів для пільгових категорій. На придбання цих авто уряд виділив нашій області більше півтори мільйони гривень», - наголосив заступник голови ОДА Роман Іваницький.

За його словами, на обласній черзі - майже дві з половиною тисячі краян, які мають право на отримання державних автомобілів.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА