друкувати


Акція щодо зменшення використання поліетиленових пакетів у побуті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-17 01:15:54

Зменшення використання поліетиленових пакетів у побуті — мета акції, що відбудеться сьогодні (17 січня) в одному із супермаркетів Івано-Франківська.

У рамках акції касири супермаркету «Колібріс» пакуватимуть продукти покупців у паперові пакети. Загалом у рамках проекту виготовлено 10 000 пакетів. На них написані поради, як зменшити використання поліетиленових пакетів. Плакати зі схожим текстом також розмістять у різних торгових закладах міста.

Ініціатор акції — голова Івано-Франківської обласної організації «Молода Просвіта» Євгенія Бардяк каже, що її ініціативу підтримують міська рада та відомі люди Прикарпаття. Зокрема, сучасний український письменник і журналіст Тарас Прохасько, який особисто візьме участь у заході.

Протягом листопада – січня «Молода Просвіта» вже реалізувала ряд просвітницьких дій у рамках проекту «Проведення заходів, спрямованих на зменшення використання у побуті мешканцями Івано-Франківська одноразових поліетиленових пакетів», який підтримує Посольство Королівства Норвегії в Україні.

Євгенія Бардяк про зміст акції:

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК