друкувати


Перекриття центральної частини Івано-Франківська розпочнуть з площі Ринок

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-11 10:00:34

Міська влада Івано-Франківська планує розпочати цьогоріч перший етап перекриття центральної частини міста для руху автотранспорту.

Про це розповів під час вівторкової оперативної наради у міського голови обласного центру директор комунального підприємства «Сервіс-авто» Андрій Строїч.

З його слів, на цьому етапі планується реалізувати пілотний проект з перекриття історико-культурного центру обласного центру – площі Ринок, яку планується закрити з боку площі Міцкевича та вулиці Дністровської. Для цього, як стверджує пан Строїч, планується встановити паркувальні стовпи. Колись такі стовпи вже були встановлені, проте потім їх прибрали.

Проект рішення про перекриття площі Ринок планується вже найближчим часом винести на розгляд міськвиконкому. Принаймні таке доручення дав А.Строїчу міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

«Я думаю, - зазначив він під час оперативної наради, - це одноголосно буде проголосовано. Порядок в місті треба наводити».

При цьому для тих, кому дуже вже кортить в’їхати і припаркуватись в історичному центрі міста, планується ввести спеціальний паркувальний тариф. Крім того, як повідомив пан Анушкевичус, у вихідні дні центр Івано-Франківська перекриватиметься для транзитного проїзду.

Автор: Сергій БІЛИЙ