друкувати


4–5 січня стануть відомі чвертьфіналісти Кубку Івано-Франківської області з футзалу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-04 03:00:39

Новий календарний 2012 рік в обласному міні-футболі розпочнеться посеред цього тижня кубковими поєдинками. У середу та четвер, 4–5 січня, визначаться чвертьфіналісти розіграшу, а вже наступного вікенду турнірну боротьбу продовжать команди вищої та першої ліги — в обох дивізіонах розпочинається друге коло змагань.

Щодо кубкових матчів, то саме з стадії 1/8 фіналу в боротьбу вступають основні претенденти на здобуття трофею — команди вищої ліги. Цікаво, що у двох парах зустрінуться між собою виключно представники еліти.

Усі кубкові поєдинки будуть зіграні 4–5 січня у манежі коледжу фізвиховання, а ігри за участю команди ІФКФВ (у кубку і вищій лізі) відбудуться у резервні дні. У середу ввечері, починаючи з 18-ї години, відбудеться три матчі: «Баварія РП» — «Ревера», «Алан» — «Конструктив ЗПС-2» та «Зорі Карпат» — «Спарта».

Наступного дня, у четвер пройде 4 поєдинки, починаючи з 17:00: «Конструктив ЗПС» — «Інтербур», «Епіцентр К» — «ДПА», «Ютім-КЕП» — «Вихор» і «ПТД» — «Бистриця (Ст.Лисець)».

А вже наступного вікенду продовжиться обласний чемпіонат. Вища ліга гратиме у суботу, 14 січня. Першолігові колективи розпочнуть друге коло першості наступного дня — у неділю, 15 січня.

Джерело: Радіо «Західний полюс»