друкувати


Міський голова Івано-Франківська провів підсумкову прес-конференцію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-04 04:00:44

В Новому році — про старі здобутки. Підсумувати 2011 міський голова Віктор Анушкевичус вирішив 3 січня. Звіт мера, за його словами, складає 100 сторінок. Повну версію пообіцяв оприлюднити на черговій сесії міської ради. А для журналістів представив короткометражну доповідь.

По перше: за 10-ма показниками, які характеризують економічний розвиток Івано-Франківськ на першому місці. Обсяг промислого виробництва зріст і складає 2-3 мільярди обороту. 30 млн гривень було вкладено у комунальну галузь. Серед досягнень називає муніципальну субсидію. Здобутки, каже Віктор Андрюсович, у всіх сферах. Медицина, освіта, культура. Закиди про не зовсім вдалу комунальну реформу відкидає.

В новому році питання номер один — ювілей міста. До 350-ї річниці, каже мер, готують потужне та найґрунтовніше наразі видання «Станіславів — Станіслав — Івано-Франківськ». Окрім відкриття садочків та інших соціально-важливим питань планують врешті навести лад із центральним народним домом та вулицею Шевченка.

Насамкінець трохи політики. Мер досі не вирішив чи братиме участь у виборах до Верховної Ради. Однак такі пропозиції уже поступали і сенс у них Віктор Анушкевичус бачить. Каже, зараз у парламенті лобіювання Івано-Франківська, як обласного центру, практично відсутнє.

Джерело: Радіо «Західний полюс»