друкувати


Мер Івано-Франківська готує кілька подарунків до ювілею міста

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-04 11:00:37

До святкування 350-річчя Івано-Франківська керівництво обласного центру планує здійснити ряд заходів. Насамперед, видати до Дня міста видання «Станіславів – Станіслав – Івано-Франківськ», в якому зібрані відомості про наше місто в історичному, економічному, культурному, рекреаційному й інших аспектах, - про це повідомив сьогодні міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Віктор Андрюсович також зазначив, що у планах до Дня народження міста – реконструювати Центральний народний дім. «Центральний Народний Дім – це не просто колишній кінотеатр «Австрія», – це будинок уряду Західноукраїнської Народної Республіки», – зазначив мер міста.

Ще одним важливим питанням, яке треба вирішити до Дня міста, на думку мера, є повна реконструкція парку Військових ветеранів. На оновлення парку уже виділили 2,7 млн грн.

Крім того, міський голова пообіцяв до початку святкування здійснити комплексну реконструкцію вулиці Т.Шевченка, яка передбачатиме не тільки заміну дорожнього і асфальтного покриття, а й повну заміну підземних комунікацій, включно з заміною каналізаційного колектора та водогону. Передбачається, що таке оновлення найзеленішої вулиці Івано-Франківська потягне з міського бюджету щонайменш 14-15 мільйонів гривень.

Автор: Сергій БІЛИЙ