друкувати


З 8 січня в Івано-Франківську - ІІІ Різдвяний фестиваль "Коляда на Майзлях"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-01-04 12:00:41

З 8 по 22 січня в Івано-Франківську проходитиме Третій Різдвяний фестиваль «Коляда на Майзлях». У ньому візьмуть участь майже півсотні хорів з Івано-Франківська та області, а також колективи із Києва та Львівщини.

«Нехай звуки колядки зворушать байдужих, додадуть нам надії, піднесуть на дусі, щоб ми пережили Різдво в радості, як одна родина, колядуючи щодня разом з учасниками фестивалю «Коляда на Майзлях», – пояснює потребу і дух фестивалю його ініціатор та співорганізатор Любов Терлецька.

Організаторами фестивалю є управління культури Івано-Франківської ОДА і парафія Царя Христа при монастирі отців-василіян в Івано-Франківську.

Фестиваль відкриють хори церкви Царя Христа та архієрейський хор «Кредо» Архікатедрального собору св. Воскресіння – у неділю, 8 січня, о 16 год.

Щовечора у храмі колядуватимуть та щедруватимуть колективи з різних куточків Прикарпаття, також традиційно запрошено кілька гуртів з-поза меж області. Початок концертів о 18 год. Пауза є лише на Святий вечір, 18 січня.

Кожен тиждень «Коляди на Майзлях» завершується гала-концертом (початок о 16 год): 15 січня відбудеться гала-концерт дитячих та однорідних колективів, а 22 січня – мішаних хорів.

Концерти проходять у церкві Царя Христа монастиря отців-василіян (вул.Незалежності, 181).

Програма Третього Різдвяного фестивалю «Коляда на Майзлях»

Джерело: Управління культури Івано-Франківської ОДА