друкувати


"Благодійна листівка" вже зібрала для дітей-сиріт 10,5 тисяч гривень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-29 05:15:04

10447 гривень та 86 копійок. Таку суму вдалося зібрати на сьогоднішній день учасникам акції «Благодійна листівка», що реалізується на Прикарпатті з ініціативи Благодійної організації «Мій край».

Сьогодні в офісі організації відбулося підбиття підсумків першого етапу збору коштів в рамках вказаної акції, в ході якого було підраховано кошти зібрані від продажу листівок волонтерами та працівниками розважального комплексу «Пасаж Гартенбергів», а також внески ряду комерційних структур Прикарпаття та України загалом, таких як «Парк-готель», театр кіно «Люм’єр», хутро фірма «Тикаферлюкс», газета «Вікна», ТРК «Діскавері», Форум благодійників України та Асоціація платників податків України.

В процедурі підрахунку взяли участь голова БО «Мій край» Андрій Матійчик, прес-секретар організації Оксана Говера, працівники структури та волонтери, а також незалежний учасник підрахунку проректор Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника Сергій Дерев’янко, який разом з присутніми тут же журналістами засвідчив правильність підрахунку.

Як стверджує А.Матійчик, йдеться лишень про підбиття попередніх підсумків акції. Втім процес продажу листівок, надрукованих на основі дитячих малюнків, триває і загалом організатори акції розраховують зібрати до 20 тисяч гривень. Остатончний підрахунок зібраних від акції коштів планується провести 17 січня 2012 року.

Автор: Сергій БІЛИЙ