друкувати


Відбувся фестиваль барбекю "Буковельські смаколики"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-26 12:00:36

24 грудня, у суботу, в ТК "Буковель" проходив Всеукраїнський фестиваль, який зібрав усіх тих, хто полюбляє барбекю - м'ясо, яке смажиться на відкритому вогні. Майдан зібрав багато людей, адже виявили бажання позмагатися у вправності приготування цієї страви кухарі не тільки ресторанів, які належать ТК "Буковель", але й ресторанів, що діють на Яремчанщині. Це кухарі ресторанів: "Старий млин", "Рондель", "Козачок", "Lucky Bull"- та команди ТМ"Хортиця" й аніматорів.

За умовами конкурсу приготовлену страву мали оцінити члени журі, а гості курорту поласувати стравою, приготовленою під відкритим небом. Легенький сніжок, смачний димок від барбекю та вдалі, дотепні коментарі ведучих Фестивалю Чміля Андрія і Редько Вікторії, джазові мелодії, які дарував гурт "Станіслав Диксиленд Бенд", бармен-шоу за участі барменів пабу "Кухель" створювали відчуття свята.

Переможцями конкурсу з приготування барбекю стали команди ресторанів "Козачок" та "Lucky Bull", приз глядацьких симпатій отримала команда аніматорів.

Свято відбулося, завдячуючи підтримці його ТМ "Гріллі", ТМ "Хортиця,СПА-центру "Оазис"та ТК "Буковель".