друкувати


Вихованців Яблунівської школи відвідав Добрий Святий Миколай

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-20 03:15:59

Уже багато століть поспіль Святий Миколай вважається покровителем дітей та усіх знедолених. Своєю любов’ю і турботою він творить дива, але проявляють добрі вчинки по-різному. Святий Миколай і сьогодні обдаровує кожного добротою і любов’ю. Своїм прикладом він і нас заохочує чинити добро для ближніх. І дуже радіє, коли і діти, і дорослі йому в цьому допомагають.

Тому, саме з нагоди такого світлого свята, керівництво Косовської районної податкової інспекції черговий раз приділило увагу діткам Яблунівської спеціальної школи-інтернату. Начальник ДПІ в Косівському районі Оксана Мельниченко та перший заступник начальника інспекції Катерина Крицкалюк щиро вітали дітей. Вони вже кілька років поспіль організовують подарунки для вихованців школи. Це одяг, взуття, солодощі та кошти на рахунок школи для придбання необхідних дітям речей.

Щирими посмішками та своїми талантами віддячили вихованці школи благодійникам – співали, танцювали, вірші розказували. Готувалися довго і ретельно, – зізнаються діти, – і радіють гостям, яких так нетерпляче чекають завжди.

До благодійної акції залучились також всі працівники податкової служби області. За сприяння профспілки на рахунок школи-інтернату переказано зібрані в трудових колективах кошти, які податківці уже не перший рік офірують із своїх заробітних плат.

Директор дитячого закладу Наталія Фіцич від імені дітей, подякувати всім, хто підготував подарунки і таким чином знову допоміг Святому Миколаю здійснити дитячі мрії та підтримати віру в чудо. Вона також побажала, щоб на шляху благодійників зустрічалися тільки добрі люди, такі, яким був Святий Миколай! «Хай не минає Вас ласка Господня і людська доброта!», – зазначила Наталія Фіцич.