друкувати


Четверо прикарпатців виступають на Всеукраїнських Іграх Єдиноборств

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-19 01:00:34

18 грудня вперше в Україні стартували Всеукраїнські Ігри Єдиноборств «Ukrainian Combat Games». На льодовій арені у Броварах зібралися українські спортивні зірки світового масштабу, чемпіони світу та Європи, а також більше ста кращих майстрів з усіх куточків України. Серед учасників — четверо представників Івано-Франківської області.

Змагання відбуваються у восьми бойових мистецтвах: ушу, кікбоксинг, муей-тай, панкратіон, джиу-джитсу, алиш, сумо та самбо. Також, заплановані видовищні показові виступи спортсменів-представників кендо, карате, капоейра та ушу. Спортивний захід з елементами шоу матиме насичену програму.

Від Івано-Франківської області у Всеукраїнських Іграх Єдиноборств візьмуть участь брати Іван та Микола Грищуки у кікбоксингу, підопічні заслуженого тренера України Олега Солов’я (ДЮСШ №1, ФСТ «Україна»). А у муей-тай виступить Микола Волощук, якого тренує Павло Мишко, спортивний клуб «Спарта».

Варто сказати, що у кожній ваговій категорії беруть участь лише вісім чоловік з кожного виду спорту. Вони приєдналися до ігор за індивідуальними запрошеннями Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту України.

Джерело: sport.if.ua