друкувати


15 грудня освятили сиротинець Святого Миколая

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-16 11:15:49

На святкове відкриття і посвячення з’їхались гості області, району та міста. Сиротинець має стати рідною домівкою для дітей, які в силу різних обставин залишилися без батьківського піклування.

Відкриття таких закладів необхідне, оскільки надає можливість доступу такій категорії дітей, які знаходяться в складних життєвих обставинах до родинного затишку, теплого дому, харчування та інших необхідних речей.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Васильович Вишиванюк та голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич оглянули приміщення сиротинця і звернули увагу на хороші умови, необхідні для зростання і виховання дітей.

Відкриття сиротинця відбулось ще минулого року, тоді його і благословили, а сьогодні Владика Володимир здійснив освячення сиротинця і побажав, щоб він працював на благо дітей, які позбавлені батьківської і материнської турботи.

З вітаннями і словами благословення виступили Преосвященні Владики Володимир Війтишин та Миколай Сімкайло.

До вітальних слів приєднались голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк, голова обласної ради Олександр Сич, голова райдержадміністрації Михайло Негрич, голова районної ради Богдан Болюк.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА