друкувати


В Івано-Франківську відкрився Музей шоколадного мистецтва

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-14 03:15:20

12 грудня в Івано-Франківську відкрився солодкий музей – Музей шоколаду. Першими зазирнути до казки мали нагоду журналісти. Для перших поціновувачів координатор проекту Андрій Яблочков провів екскурсію музеєм, з дегустацією шоколаду та розповідями про улюблені солодощі.

Запрошеним спікером був відомий франківський фахівець з краєзнавства – Ярослав Штрикало, директор Івано-Франківського краєзнавчого музею.

Отже, діти віком до 9 років, мають нагоду потрапити до музею абсолютно безкоштовно. А школярі віком від 10 до 18 років продемонструвавши щоденник з 12 балами (які отримано не раніше, як за три дня до відвідування музею) мають право запросити з собою ще двох відвідувачів. Та й всі інші, тобто старші 19 років, не залишаться незадоволеними – вхідний квиток буде зі смаком шоколаду. Що мається на увазі? Для того, щоб потрапити до музею потрібно лише придбати продукцію «АВК» на 20 грн, якою кожен потім зможе насолодитись.

Також головних критиків – дітей, очікує безліч веселих конкурсів з солодкими подарунками. Дітей і їх батьків чекає захоплююча подорож сторінками історії шоколаду, і приємне частування за чашкою кави.

Нагадаємо, що Музей шоколаду вже відвідав такі міста, як Одеса, Полтава, Рівне, Ужгород, Вінниця, Житомир, Білгород, Воронеж, Севастополь, Харків, Львів, Тернопіль, Біла Церква та інші міста України. Всі експонати, що будуть представлені, зроблені виключно з шоколаду. За час існування музей відвідали понад 130 000 тис. туристів.

Шоколадні шедеври чекають Вас з 13.12.11 по 30.01.12 за адресою: м.Івано-Франківськ, у Івано-Франківському краєзнавчому музеї, вул.Галицька, 4а

Музей працює з 10:00 по 19:00, понеділок вихідній.