друкувати


Інтернатам до Дня Миколая "Прикарпаттяобленерго" спрямувало близько 33 тис. грн

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-13 01:00:11

Наближення Дня Святого Миколая нагадує про справжні людські цінності. На благодійну допомогу інтернатам у 2011 році до Дня Миколая "Прикарпаттяобленерго" спрямувало близько 33 тисяч гривень.

Підшефні енергетиків – Снятинський дитячий будинок-інтернат для дітей-інвалідів та сиріт, Долинська спеціалізована школа-інтернат, Тлумацька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, Гвіздецька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат, Печеніжинська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат з поглибленим професійно-трудовим навчанням, Надвірнянський будинок дитини, Залучанський дитячий будинок-інтернат, Благодійна організація «Містечко Милосердя Святого Миколая».

Безпосередній зв’язок зі спеціалізованими навчальними закладами для дітей-сиріт дозволяє енергетикам дізнатися про реальні потреби «підшефних». Серед подарунків енергетиків – як солодощі для дітей, так і практичні речі та прилади, необхідні для організації навчально-виховного процесу: пральна машина, бойлер, праска, набір інструментів, намет, спальні мішки, відеокамера, килимове покриття, миючі засоби та медикаменти, сантехніка тощо.

Незважаючи на те, що благодійність не є пріоритетом соціальної відповідальності компанії, у ПАТ «Прикарпаттяобленерго» розуміють, що діти, позбавлені батьківського піклування, потребують особливої підтримки. Саме тому компанія вже багато років допомагає дитячим будинкам та інтернатам.