друкувати


Музей шоколадного мистецтва відвідає місто Івано-Франківськ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-07 03:15:39

Ви мріяли в дитинстві побувати у казковій країні? Якщо так, то радійте, у вас буде така можливість! Музей шоколадного мистецтва, який подорожує по всій Україні і радує туристів будь-якого віку, відвідає місто Івано-Франківськ.

Шановні журналісти, запрошуємо Вас, першими дізнатися все про шоколад та навчитися правильно його дегустувати.

Саме для Вас напередодні офіційного відкриття відбудеться прес-конференція з організаторами проекту: Андрій Яблочков - координатор проекту

Надалі Вас чекає прес-тур Музеєм шоколадного мистецтва. Ви відвідаєте чотири зони музею, де повною мірою поринете в історію шоколаду: від самого початку до сьогодення. Власними очима побачите ексклюзивні експонати – шоколадні скульптури, розбудите в собі дитину в анімаційній зоні, і навчитеся дійсно правильно смакувати шоколад.

Всіх гостей музею також чекають приємні несподіванки: у вигляді шоколадного фонтану і крамнички з неповторними шоколадними виробами.

Музей шоколадного мистецтва буде радий вітати всіх гостей з 13.12.11 по 30.01.12, з 10:00 по 19:00, понеділок вихідній.

Цікаві факти про Музей шоколадного мистецтва: за час існування всеукраїнська знаменитість на колесах побувала в таких містах як Одеса, Полтава, Рівне, Ужгород, Вінниця, Житомир, Білгород, Воронеж, Севастополь, Харків, Львів, Тернопіль, Біла Церква та інших містах України. Всі експонати, що будуть представлені, зроблені виключно з шоколаду. За час існування музей відвідали понад 130 000 тис. туристів.

Будемо чекати Вас 12.12.11 о 14:00 за адресою: м.Івано-Франківськ, у Івано-Франківському краєзнавчому музеї, вул.Галицька, 4а

Для акредитації звертайтеся за телефоном: 067-503-79-18