друкувати


Бібліотеки Коломийщини взяли участь у конкурсі "Краща сільська бібліотека"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-06 03:15:15

Відповідно до умов проведення конкурсу на першому етапі конкурсу проводився моніторинг бібліотек Коломийського району на участь у другому етапі конкурсу згідно критеріїв оцінювання.

На участь у другому етапі, згідно вищенаведених критеріїв, районним журі були відібрані наступні бібліотеки: Отинія масова, Печеніжин масова, Гвіздець масова, Слобода, Ковалівка, Мишин, П’ядики, Турка. Струпків, Голосків, Виноград, Сопів, Замулинці, Спас Гірське, Воскресинці, Джурків, М.Ключів, Матеївці, Княждвір.

Журі зазначає, що даний конкурс сприяє соціально-економічному розвитку бібліотеки на селі, пошуку нових форм роботи, виявленню цікавих фактів з історії бібліотеки, її співпраці з владою на селі, районі, іншими бібліотеками, ЗМІ. Багато матеріалів були рівноцінними, і заслуговують, в однаковій мірі, на відзначення. Членами журі було прийнято рішення місця між учасниками розділити.

Переглянувши та проаналізувавши представлені на конкурс матеріали, враховуючи критерії оцінування, сучасність і актуальність представлених робіт, інноваційні форми викладення матеріалів, відкритим голосуванням журі ухвалило:

І – місце бібліотека-філія с.Л.Хлібичин;

ІІ– місце бібліотека-філія с.Голосків;

ІІІ – місце бібліотека-філія с.Мишин;

а також в номінаціях:

«Кращий читацький клуб, любительське об'єднання в бібліотеці» - бібліотека-філія с.Слобода;

«Краща краєзнавча робота в сільській бібліотеці» - бібліотеки-філії сіл Сопів;

«Краща музейна експозиція в бібліотеці» - бібліотека-філія с.Воскресинці.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА