друкувати


3 грудня - Міжнародний день інвалідів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-03 11:00:47

Шановні краяни! Дорогі співвітчизники! Характерною ознакою цивілізованості суспільства завжди було уважне та милосердне ставлення до інвалідів, людей похилого віку та дітей, до тих, хто потребує турботи та пілкування. Цей рік відзначений особливою увагою влади і громади до людей з обмеженими можливостями.

Соціальна політика Української держави спрямована на розв’язання насущних проблем найбільш вразливих верств населення, в країні сформовано дієву систему соціального захисту цієї категорії громадян, працюють територіальні центри соціальної допомоги, за кошти державного та місцевих бюджетів утримуються будинки-інтернати для людей похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями. Активно діють громадські обєднання, віділення Фонду соціального захисту інвалідів, які постійно вишукують можливості для допомоги своїм підопічним в організації праці, життя та побуту.

Висловлюю Вам, мужні люди, щиру повагу, глибоку вдячність за незламність волі, високу громадянську свідомість та розуміння. Звертаюся до сумління не лише тих, хто службовим обов’язком повинен дбати про інвалідів, але до всіх людей з відкритим серцем-представників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, політичних партій, громадських, релігійних організацій-давайте разом поліпшувати матеріальне становище людей, скривджених долею. Нехай піклування про ближнього, співчуття і милосердя стане нормою нашого повсякденного життя!

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло НЕГРИЧ