друкувати


Футбольну команду "Тепловик" пропонують перетворити на муніципальний футбольний клуб

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-02 12:00:37

Створити в Івано-Франківську муніципальний футбольний клуб має намір новоспечений голова Івано-Франківської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», лідер ГО «Громадський форум Івано-Франківська», депутат міської ради обласного центру Юрій Соловей, який поділився власною ініціативою під час вчорашньої прес-конференції.

Як стверджує пан Соловей, основою для формування такого клубу має стати діюча сьогодні при ДМП «Івано-Франківськтеплокомунерго» футбольна команда «Тепловик», яку сьогоднішні шефи, зі слів головного міського «УДАРника», мають намір вже наступного року розпустити.

«Наші керівники міста, – зазначає пан Соловей, – додумались до того, що хочуть розігнати футбольний клуб «Тепловик». І це після того, як ми зробили стадіон «Гірка», коли команда перемогла в чемпіонаті області. Після цього всього я чую розмови, що на наступний рік керівник Теплокомуненерго каже, що на утримання команди немає грошей. Ми будемо виступати за те,щоб на базі «Тепловика» створити муніципальний клуб».

Такий муніципальний футбольний клуб, на думку лідера «Громадського форуму», має поєднати в собі футбольну команду та дитячо-юнацьку спортивну школу. Таким чином, з одного боку готуватиметься молода зміна футболістам, а з іншого боку 7-9-річним новачкам ДЮСШ буде на кого рівнятись.

Автор: Сергій БІЛИЙ