друкувати


Депутатів Івано-Франківської облради зобов’язали провести звіти перед виборцями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-12-01 02:00:57

Івано-Франківська обласна рада на одинадцятій сесії прийняла рішення “Про орієнтовні строки проведення депутатами обласної ради VI демократичного скликання звітів перед виборцями за 2010-2011 роки”, яким, відповідно до статті 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частини 3 статті 11 та статті 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, визначила орієнтовні строки проведення звітів депутатів перед виборцями у багатомандатному та одномандатних мажоритарних виборчих округах з 26 листопада по 18 грудня  2011 року.

Депутати обласної ради повинні самостійно визначити час та місце проведення звіту перед виборцями, про що повідомити виборців у засобах масової інформації.

Також обласна рада звертається до керівників підприємств, установ і організацій державної та комунальної форм власності сприяти депутатам обласної ради в організації проведення їх звітів перед виборцями шляхом надання приміщень, інформаційних та інших довідкових  матеріалів.

За результатами проведених звітів депутатам обласної ради до 20 грудня 2011 року мають інформувати обласну раду про результати обговорення звіту депутата, зауваження та пропозиції, висловлені виборцями на адресу ради та її органів, а також про доручення, дані депутату у зв'язку з його депутатською діяльністю.

Як відомо, голова обласної ради Олександр Сич на пленарному засіданні одинадцятої сесії обласної ради, яке відбулося 25 листопада, виступив перед депутатами зі звітом про роботу обласної ради протягом першого року каденції. Також Олександр Сич провів публічні звіти про роботу вже у 10 районах та містах обласного значення Прикарпаття.

Джерело: www.orada.if.ua