друкувати


Переможцями фотоконкурсу "Молоде обличчя України" стали прикарпатці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-30 03:00:20

Серед 24 переможців Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України», який проводився Державною службою молоді та спорту України спільно з Міністерством культури України та Національною спілкою фотохудожників України, двоє молодих людей з Івано-Франківської області.

Це Ганкевич Богдан Володимирович з Рогатинського району, який посів І-ше місце у рубриці «Молодь і держава» з фотороботою «Моєї країни життя колоски …», а також Картушова Євгенія Олегівна з Тлумацького району, яка посіла ІІ місце у рубриці «Дозвілля молоді» з фотороботою «Гармонія води».

За словами директора департаменту молодіжної політики та комунікацій Державної служби молоді та спорту України Ігоря Хохича, до фіналу конкурсу вийшли 232 роботи молодих фотомитців із 19 регіонів України. Компетентне журі відібрало 24 найкращі роботи у восьми номінаціях: «Молодь і держава», «Професії молодих», «Талановита молодь України», «Українське студентство», «Дозвілля молоді», «Вибір молоді – здоров’я», «Всі різні – всі рівні» та «Нас єднає Україна».

Нагородження переможців Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України» відбулося напередодні в м.Києві, в приміщенні Державної служби молоді та спорту України, де їм вручено дипломи, призи та цінні подарунки.

Джерело: Головне управління спорту, сім'ї та молоді Івано-Франківської ОДА