друкувати


Японці дали по 100 тисяч доларів двом лікарням Івано-Франківська

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-29 06:00:46

Сьогодні, 29 листопада, до Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні з офіційним візитом завітають представники делегації посольства Японії в Україні. На зустрічі делегати передадуть каталогу нового медичного обладнання для реалізації проекту покращення медичного обладнання урядом Японії в рамках програми безвідплатної допомоги «Кусаноне».

Так, уряд Японії надав фінансову допомогу на суму 96 000 доларів США для Проекту покращення медичного обладнання в Івано-Франківській центральній міській клінічній лікарні, а також 98 000 доларів США для Проекту покращення медичного обладнання в Івано-Франківській міській дитячій клінічній лікарні.

Для Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні за кошти ґранту придбано: гастрофіброскоп, колонофіброскоп, відео-центр для ендоскопів, резектгоскоп та ректоскоп з метою покращення діагностики та лікування дорослих пацієнтів Івано-Франківська.

Для Івано-Франківської міської дитячої клінічної лікарні купили: фіброгастроскоп з відеокамерою та УЗІ для покращення медичної допомоги дітям Івано-Франківська. Це якісне та ефективне обладнання уже встановлене і медичний персонал лікарні користується ним, що значно поліпшує якість діагностичного обстеження пацієнтів, які мешкають в Івано-Франківську.

Джерело: Газета «Репортер»