друкувати


В Івано-Франківську розпочався Міжнародний економічний форум

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-26 01:00:02

Міжнародний інвестиційно-економічний форум стартував в Івано-Франківську. Його основна мета — залучення іноземних інвестицій на Прикарпаття та обмін досвідом.

Заради цього до обласного центру з'їхалися понад дві сотні гостей з різних куточків України та 10-ти країн світу. Серед них Польща, Румунія, Німеччина, Литва та Словаччина. У кожного із представників влади чи бізнесових кіл свої перспективи подальшої співпраці.

На форумі знайшлося місце і для інтелектуальної складової. Свої досягнення у сфері інноваційних технологій демонструють місцеві виші. До прикладу, у пошуках інвестицій новітня розробка системи передачі знань — корпоративний університет. Ця структура, переконують науковці, користуватиметься неабияким попитом в іноземних підприємствах.

Під час форуму досягнути домовленостей із європейськими партнерами вдасться не лише підприємцям. Місцева влада також очікує підписати ряд інвестиційних проектів.

Також у рамках міжнародного заходу виробничий потенціал та здобутки на спеціальних виставках представили провідні підприємства міста та області. Інвестиційно-економічний форум триватиме два дні.

Джерело: Радіо «Західний полюс»