друкувати


Неприступна квартира опирається ремонту тепломереж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-25 12:00:55

Мешканка однієї з квартир Івано-Франківська навідріз відмовилась впустити до своє оселі майстрів ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», які намагались відремонтувати несправність, що через неї весь стояк перебував без тепла.

Жінка повідомила тепловикам, що лишень нещодавно зробила ремонт і руйнувати його результати різанням труб (а без цього, як виявилось, реонт несправності стояка є не можливим) не дозволить. Для вирішення цієї проблеми перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель на останній нараді в мерії порекомендував головному тепловику міста Руслану Гайді залучити до операції з проникнення в неслухняну квартиру першого заступника начальника УЖКГ Івано-Франківського міськвиконкому Миколу Матіїва, який в середовищі комунальників має славу фахівця з легального проникнення до неприступних квартир. Втім, як виявилось, фахівці Теплокомунерго вже намагались скористатись цим крайнім засобом і потерпіли фіаско.

Як повідомила начальник міської служби оперативного реагування Тетяна Клочко станом на початок цього тижня в місті Івано-Франківську існували лише чотири стояка, в яких від початку опалювального сезону були проблеми з теплопостачанням. В трьох випадках йшлося про роботу рушник осушок, ще в одному – про опалення на кухні.

Автор: Сергій БІЛИЙ