друкувати


Коломийські боксерки вибороли медалі на Кубку України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-18 12:40:59

Днями у Вінниці завершився Кубок України з боксу серед жінок. Одразу дві нагороди на Прикарпаття привезли коломиянки Анна Рогович та Яна Сідор. Обидві спортсменки виступали у олімпійських жіночих вагових категоріях.

Анна Рогович продовжує освоювати нову для себе вагу до 51 кг, яка є олімпійською у жіночому боксі. Минулого року вона виступала у 54 кг, а цього року в лютому Рогович виступила у новій вазі на чемпіонаті України і одразу виборола тут срібло. У Вінниці коломиянка здобула Кубок України, провівши чотири бої, у яких впевнено перемогла.

Яна Сідор, старша сестра Анни Рогович, теж відзначилася медаллю. Вона здобула срібну медаль у категорії до 60 кг. Обох спортсменок тренує їхній батько, заслужений тренер України Іван Ющенко.

Зараз сестри готуються до наступних змагань. У кінці листопада у складі української команди вони вирушать до російського Сургуту, де відбудеться Кубок світу серед нафтових країн. А в лютому наступного року найсильніші боксерки України знову зберуться у Вінниці на чемпіонат України, будуть тут і наші краянки.

Джерело: sport.if.ua