друкувати


В Івано-Франківську міжнародний турнір з таеквондо ІТФ "Ivano-Frankivsk open 2011"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-18 04:15:47

У суботу та неділю, 19-20 листопада, в Івано-Франківську відбудеться другий міжнародний турнір з таеквондо ІТФ «Ivano-Frankivsk open 2011». Поєдинки проходитимуть у спорткомплексі Прикарпатського національного університету, вул.Сахарова, 38 (колишній «Олімп»).

Заслужений тренер України Олег Соловей розповів кореспонденту sport.if.ua про попередній склад учасників, а також про розклад змагань.

«Учасниками змагань будуть близько 300 спортсменів з різних регіонів України, а також з Молдови, Білорусі, Росії, Румунії та Грузії, — говорить Олег Соловей. — Івано-Франківська область виставляє близько 100 спортсменів. Поєдинки відбуватимуться у вікових категоріях 8-10 років, 11-12 років, 13-14 років, 15-17 років та дорослі. Головним суддею турніру буде заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії «А», володар чорного поясу 7 дан Олег Петровський з Харкова».

Поєдинки цьогорічного «Ivano-Frankivsk open 2011» почнуться в суботу, 19 листопада, о 9:00 годині. О 13:00 того ж дня заплановане офіційне відкриття змагань.

«Змагання поділені на два дивізіоні, — продовжує Олег Соловей. — У групі А будуть змагатися спортсмени від синього поясу і вище. Поєдинки цього дивізіону відбудуться у суботу. У групі Б свої сили спробують володарі поясів від білого до зеленого (початківці), вони будуть змагатися в неділю».

У суботу після поєдинків у особистому заліку, відбудуться командні спаринги «стінка на стінку». Тут між собою по черзі будуть змагатися по п’ять спортсменів від кожної команди. За словами нашого тренера, цей вид програми таеквондо вважають найбільш видовищним. Суботні командні спаринги відбудуться після 15:00 години.