друкувати


Долинська РДА з новим керівником

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-17 03:15:47

На зміну Петру Шкутяку, який нещодавно за власним бажанням залишив посаду голови РДА, 16 листопада Президент України Віктор Янукович своїм розпорядженням призначив новим очільником Долинщини Олександра Криницького.

Відповідне розпорядження №342/11-рп від 16.11.2011 р. з’явилось на офіційному Інтернет-представництві Президента України. А вже сьогодні о 10.00 год. в залі засідань районної ради відбулось офіційне представлення нового керівника району, яке провів особисто голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк.

До моменту призначення на посаду голови Долинської райдержадміністрації Олександр Михайлович з 22 червня 2010 р. працював на посаді першого заступника попереднього голови РДА Петра Шкутяка. Новому керівнику району цьогоріч виповнилось 39 років (1972 р.н.). Вищу освіту здобув в 2001 році, закінчивши Українську державну академію зв’язку ім. Попова за спеціальністю автоматичний електрозв’язок. До приходу на роботу в органи виконавчої влади тривалий час пропрацював на різних посадах в структурі електрозв’язку та Укрпошти. Олександр Криницький – член Партії Регіонів та керівник її районного осередку. Також є депутатом Долинської районної ради, в якій очолює фракцію своєї партії.

Слід також зазначити, що Криницький нарешті став першим за достатньо довгий період часу головою Долинської РДА, вихідцем саме з нашого району і міста Долина зокрема. Останнім місцевим головою адміністрації в нетривалий період 2004-06 років був Володимир Січко, який в свій час змінив на посаді вихідця з Рожнятівщини Богдана Депутата. Після Січка і до вчора приїжджими керівниками Долинщини були Василь Іванишин та той же Петро Шкутяк.

В день свого призначення на посаду, 16 листопада, Олександр Криницький також, разом з іншими кандидатами на посади голів райдержадміністрацій, зустрівся з Главою держави в приміщенні його Адміністрації. На цій зустрічі Віктор Янукович акцентував увагу майбутніх керівників районів на тому, що забезпечення конкурентоспроможності української економіки та сприяння її подальшому динамічному розвитку є одним із головних завдань влади. Крім того, Президент звернув особливу увагу на важливість створення нових робочих місць та посилення соціального захисту.

Джерело: rada.dolyna.info