друкувати


13 листопада відбудеться презентація книги Василя Гаврищука "Історія Печеніжина"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-11 09:00:42

В неділю, 13 листопада, в Печеніжинській масовій бібліотеці в 13.00 відбудеться презентація книги місцевого краєзнавця і історика за покликанням Василя Дмитровича Гаврищука "Історія Печеніжина".

Господарі презентації очікують таких гостей, як краєзнавець і гуморист Савчук Микола з Коломиї, історик і дослідник УПА, лауреат Шевченківської премії Андрусяк Михайло з Коломиї, краєзнавець і журналіст, працівник каналу НТК Нагірний Василь, голова райради Болюк Богдан, депутат райради Гладуняк Дмитро, який є меценатом видання, і ще багато поважних гостей з Коломиї, Івано-Франківська і Чернівців, друзі автора книги. Не зможуть прибути на презентацію меценати Гриджук Дмитро з Києва і Лащук Дмитро.
В програмі виступи автора, гостей і місцевих краєзнавців, а також культурна частина від гуцульських музик і аматорів селища.

Детальніше про саму книгу, роботу над нею читайте на нашому сайті в екслюзивному інтерв'ю Василя Гаврищука. І запрошуємо вас таки відвідати презентацію книги, бо як говорять у народі - краще раз побачити, чим сім раз почути! А я ще додам - краще раз побачити презентацію і три рази прочитати історію нашого селища!

Джерело: Соціальні медія Печеніжина