друкувати


Відбувся волейбольний матч між депутатами облради та журналістами Івано-Франківська

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-10 05:00:08

9 листопада 2011 року з нагоди відкриття відремонтованого спортивного залу Української гімназії №1 в Івано-Франківську відбувся товаристський волейбольний матч між депутатами Івано-Франківської обласної ради та журналістами обласного центру.

Команда представників ЗМІ не змогла здолати у жодній партії вже відому своїми волейбольними традиціями і перемогами депутатську  збірну на чолі з головою обласної ради Олександром Сичем.

Також до складу команди депутатів ввійшли перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, заступник голови обласної ради Остап Дзеса, голова комісії з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій Володимир Шкварилюк, голова комісії з питань екології раціонального природокористування, рекреації та розвитку туризму Андрій Троценко, заступник голови комісії з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого та середнього бізнесу  Юрій Бабій, член комісії з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого та середнього бізнесу Микола Різник, член комісії обласної ради з питань екології раціонального природокористування, рекреації та розвитку туризму Ігор Шевчук.

Голова обласної ради Олександр Сич каже, що під час таких ігор люди мають можливість відволіктися й відпочити.

«Як відомо, у здоровому тілі здоровий дух. А крім того, це одночасно можливість відволіктися від проблем. Якщо говорити про політиків, то це дуже потрібно. Бо коли тебе захоплює гра, а в крові найвища міра адреналіну, ти забуваєш про негаразди, невдачі, проблемні моменти, які тебе супроводжують у житті», - сказав після гри Олександр Сич.

Капітан команди журналістів, редактор кількох івано-франківських новинних сайтів Тарас Кобець зазначив, що журналісти ще зможуть відігратися і попросив організувати через кілька тижнів матч-реванш.

У складі команди представників ЗМІ на майданчик також виходили Микола Волков (газета «Репортер»), Іван Харук (ОТБ «Галичина»), Тарас Дем'янчук з прес-служби Громадського форуму, Андрій Гаргара (канал новин 24), Володимир Кушніренко (агенція новин «Фіртка»), Тарас Грень (Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України), Ростислав Ковтун (агенція новин «Фіртка») та  Олена Яремчук з прес-служба НФК «Ураган».

Джерело: www.orada.if.ua